Lees verhalen van onze collega's

Malderborgh59

Verhalen wonen met zorg

In onze woonlocaties maak jij dagelijks het verschil voor bewoners met dementie of lichamelijke achteruitgang. Samen met collega's zorg je dat de bewoner het leven zo goed mogelijk kan voortzetten zoals gewend. Nieuwsgierig hoe we dat doen?

Verhalen wijkverpleging

In de wijkverpleging zorg je samen met je team dat mensen zo snel mogelijk opknappen en weer zelfstandig verder kunnen. Eerder vanuit het ziekenhuis naar huis mogen of zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Laat je inspireren door verhalen van onze collega's uit de wijk.

Verhalen revalidatiezorg

In het ZZG Herstelcentrum draait alles om revalidatie en herstel. Samen met collega's met verschillende expertises behandel en ondersteun je patiënten. Zodat ze zo snel als mogelijk weer naar huis kunnen. Weten hoe het is om in het Herstelcentrum te werken?

Verhalen flexwerk

Bij Flexwerk, ons interne uitzendbureau, werk je op tijden die in jouw agenda passen. Dit betekent dat je je baan perfect combineert met je studie, je gezin of andere bezigheden. En je geeft aan waar je wilt werken binnen ZZG. Jij kiest. Benieuwd hoe onze collega's werken bij Flexwerk ervaren? 

Verhalen vakantiewerk

Bij ZZG ben je - als student in de zorg en welzijn - écht van betekenis voor mensen. Je doet werkervaring op in de wijk, een woonlocatie of revalidatiezorg. Jij geeft aan waar en wanneer je wilt werken. Weten hoe jouw mede-studenten hun bijbaan of vakantiewerk bij ZZG ervaren?

Verhalen werken en leren

Als leerling werk en leer je direct in de praktijk. Daarnaast ga je een dag in de week naar school. Je krijgt goede en deskundige begeleiding én persoonlijke aandacht. Oriënteer jij je op werken en leren in de zorg? Laat je inspireren door verhalen van onze leerlingen. 

08

Verhalen ondersteunende collega's

Onze medewerkers van de Centrale Diensten ondersteunen collega's in de wijkverpleging, woonlocaties en het Herstelcentrum. Zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. De best mogelijke zorg bieden aan de cliënten. Meer weten over werken bij onze ondersteunende afdelingen?