Vrijwilliger Meerstaete Trees Vrijwilliger Meerstaete Trees Vrijwilliger Meerstaete Trees

Vrijwilliger bij ZZG zorggroep?

Van harte welkom! In deze tijd waarin de verhouding tussen ouderen en werkenden sterk verandert, zijn wij natuurlijk heel blij met vrijwilligers die belangrijk werk verrichten binnen de organisatie.

We hopen u te mogen verwelkomen als vrijwilliger.

Vrijwilliger Meerstaete Trees Vrijwilliger Meerstaete Trees

Vrijwilliger bij ZZG zorggroep?

Van harte welkom! In deze tijd waarin de verhouding tussen ouderen en werkenden sterk verandert, zijn wij natuurlijk heel blij met vrijwilligers die belangrijk werk verrichten binnen de organisatie.

We hopen u te mogen verwelkomen als vrijwilliger.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt op verschillende manieren vrijwilligerswerk doen bij ZZG zorggroep. U geeft aan wat u wilt en leuk vindt. Wilt u vaste dagen en tijden, of juist helemaal niet? Individueel aandacht geven, of wilt u liever helpen bij een groepsactiviteit? Heeft u bijzondere talenten die u graag wilt inzetten? Er is veel mogelijk bij ZZG. We denken graag met u mee. 

Welke vergoedingen krijg ik?

U verdient als vrijwilliger geen salaris of andere vergoeding voor de werkzaamheden. 

Wel kunt u de reiskosten die u maakt voor vrijwilligerswerk vergoed krijgen. Dit is maximaal € 0,27 per kilometer. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u deze kosten ook terugvragen. Dit kan met een kopie van het vervoersbewijs.

Voor alle vergoedingen geldt, dat u van tevoren afspraken maakt met uw contactpersoon.

Praktische informatie

ProefperiodeU kunt twee maanden proeven of het vrijwilligerswerk bij u past. Daarna geeft u aan bij de vrijwilligerscoördinator of het werk u bevalt.

Vrijwilligersovereenkomst
We willen zaken voor u als vrijwilliger goed regelen. Daarom tekenen we samen een vrijwilligersovereenkomst. Uiteraard kunt u de overeenkomst altijd opzeggen. Graag in overleg met uw contactpersoon. 

VerzekeringenU bent als vrijwilliger van ZZG zorggroep goed verzekerd. We sluiten voor u een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering af.  De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen van aanspraken door derden en de aansprakelijkheid van ZZG naar u als vrijwilliger. De ongevallenverzekering verzekert u tegen schade door ongevallen die plaatsvinden tijdens werktijd en tijdens woon-werkverkeer.

Ik kijk graag een keer mee

Wilt u een keer meelopen of in gesprek met een van onze vrijwilligers? Een kopje koffie of thee komen drinken en de sfeer proeven op een van onze locaties? U bent van harte welkom.

Ik wil graag meer informatie

U kunt meer informatie over vrijwilligerswerk bij onze locaties aanvragen. Wij nemen dan contact met u op.

Ik wil graag telefonisch vragen stellen

Bel onze Zorgcentrale op
024 – 366 57 77. Zij kunnen uw vragen beantwoorden of u doorverbinden met de gewenste locatie.

Ik wil me als vrijwilliger aanmelden

Wat fijn dat u zich wilt aanmelden als vrijwilliger. Maak een keuze uit één van onze locaties en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.