Over ons

Helpende Plus Meerstaete Ria Etteger Helpende Plus Meerstaete Ria Etteger Helpende Plus Meerstaete Ria Etteger
Helpende Plus Meerstaete Ria Etteger Helpende Plus Meerstaete Ria Etteger

Zorgen doen we samen

Bij ZZG zorggroep draait alles om de relatie tussen de cliënt, zijn naasten en jou als medewerker. We willen van betekenis zijn voor cliënten en voor elkaar. Onze missie en onze waarden deskundig, liefdevol en helder zeggen iets over hoe we dat doen.

Hoe dat er in de praktijk uitziet? Dat bepalen we met elkaar. In de relatie met de cliënt en zijn netwerk. Maar ook met collega’s onderling, tussen medewerkers en ZZG als werkgever en in het contact met samenwerkingspartners.

We zijn er voor jou

Wil je meer weten over werken bij ZZG zorggroep? Gewoon eens in gesprek over je ambities en mogelijkheden of een dag meelopen met een medewerker? Onze recruiters denken graag met je mee! 

ZZG zorggroep

Wij ondersteunen mensen als het niet meer vanzelf gaat. Helpen de gezondheid te verbeteren of te behouden. En als dat niet haalbaar is, ondersteunen we bij het verlies van gezondheid. 

Via onderstaande button word je naar de corporate website van ZZG geleid.

Verhalen en blogs

Nieuwsgierig naar verhalen van ZZG zorgprofessionals? Welke uitdagingen zij hebben in hun vak, hoe bevlogen zij zijn of waarom zij kiezen voor ZZG als werkgever? Klik verder naar het blog.