ZZG zorggroep als werkgever

Martijn Wvp Brakkenstein Aankleden Martijn Wvp Brakkenstein Aankleden Martijn Wvp Brakkenstein Aankleden
Martijn Wvp Brakkenstein Aankleden Martijn Wvp Brakkenstein Aankleden

Jij bent goed voor cliënten, wij zijn goed voor jou

ZZG zorggroep ondersteunt jou in je professionele ontwikkeling. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed leerklimaat en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden. We streven naar een goede kwaliteit van zorgverlening. Dat doen we niet alleen, maar samen met keten- en netwerkpartners, mantelzorgers, vrijwilligers en de zorgprofessionals binnen ZZG zorggroep.

We zijn helder in wat we van jou verwachten en in wat jij van ons mag verwachten: een uitdagende baan, eigen verantwoordelijkheid en regie, inspirerende samenwerking, ontwikkeling, waardering en persoonlijke aandacht.

Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van ZZG zorggroep verdien je een salaris, dat is vastgesteld in de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT). Ook je reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering zijn hierin geregeld. Je kunt bij ons daarnaast kiezen voor een aantal aanvullende voorwaarden.
Nieuwsgierig?
Lees verder

Waardering en persoonlijke aandacht

We willen van betekenis zijn voor jou als medewerker. We doen ons best om je de waardering en aandacht te geven die je verdient, zodat jij je gezien en gehoord wordt.
Weten hoe? Lees verder