Wijkverpleegkundige Wijkverpleegkundige Wijkverpleegkundige
Wijkverpleegkundige Wijkverpleegkundige

Stage lopen bij ZZG zorggroep

Mogelijkheden

Je bent als stagiaire van harte welkom bij ZZG zorggroep. De meeste stageplaatsen worden ingevuld in samenwerking met ROC Nijmegen en Hogeschool Arnhem-Nijmegen.

Wij bieden stages in de wijkverpleging, bij woonlocaties en in het ZZG Herstelcentrum. Ook de ondersteunende afdelingen hebben regelmatig stageplaatsen.

Wil je weten of er stage mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met het stagebureau van je opleiding. Met de opleidingen in de regio onderhouden wij goede contacten.

Begeleiding

Je krijgt als stagiair bij ZZG alle ruimte om te leren en te groeien. We vinden het belangrijk dat je hierbij goede begeleiding krijgt.

Een collega uit je team is je werkbegeleider. Samen kijken jullie naar je kennis en vaardigheden en naar wat je graag wilt leren tijdens je stage. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Stagevergoeding

Je krijgt een zorg stagevergoeding bij ZZG zorggroep wanneer je minimaal 144 uur per schooljaar stage loopt bij ZZG. Je krijgt deze vergoeding voor gemaakte onkosten, zoals reiskosten.

De stagevergoeding is € 450 bruto per maand bij 36 uur stage per week. Bij minder uren per week is dit naar verhouding.

Bij ZZG blijven werken na je stage

Er zijn vaak al mogelijkheden om bij ZZG te blijven werken als er gedurende je stage een wederzijdse klik is. Dat kan op de locatie of bij het team zijn, waar je je stage gelopen hebt.  Maar er zijn ook altijd andere mogelijkheden binnen de drie zorgstromen van ZZG.

Ga erover in gesprek met je begeleider of met de collega's van recruitment. Zij helpen je natuurlijk graag verder om je aan een fijne werkplek te helpen.