Verhalen vakantiewerk en bijbaan

Image

Fijn contact

Xiao Ju is vierdejaars studente HBO-V en bezig met de afronding van haar studie. Daarnaast zet ze zich graag in als Verzorgende IG. Ideaal dus om dit te combineren met een bijbaan als flexwerker bij ZZG.

Foto XJB Flexwerk

Een goede basis

Xiao Ju werkt inmiddels een aantal maanden als flexwerker bij ZZG zorggroep. Zo kan ze naast haar studie ervaring op doen in de praktijk. Hoe waren de afgelopen maanden voor haar?

Griffioen Dennis Met Cliënt 04 2019 (2)

Relevante werkervaring

Clarence volgt de opleiding voor verzorgende IG en maatschappelijke zorg. In zijn vrije tijd werkt hij als helpende via Flexwerk. Dat kan hij goed combineren met zijn studie.

Noa

Ik voel me altijd thuis

Noa zit in het 4e jaar van haar studie hbo-v en werkt als flexwerker bij ZZG. Door de flexibiliteit, de mogelijkheden en de fijne collega’s heeft ze het goed naar haar zin.   

Jill van Overbeek

Echte waardering

Jill is hbo-v student en heeft een bijbaan in de wijkverpleging in Nijmegen. "Ik vind dit veel leuker. Het contact met de mensen is fijn en ze waarderen echt wat ik voor ze doe".

Griffioen Dominique Met Cliënt 04 2019 (1) (1)

Ervaring opdoen

Wat Roos-Marijn, hbo-v student, heel erg aanspreekt aan haar bijbaan bij ZZG is dat ze bij op zoveel verschillende plekken kan werken. Er zit heel veel diversiteit in het werk. 

Foto Ilseburgers

Een goede balans

Ilse kreeg na haar stage bij woonlocatie De Meerstaete de mogelijkheid om daar als verzorgende IG aan de slag te gaan. Een bijbaan die ze goed kan combineren met haar opleiding.