Vakantiewerk van Xiao Ju, student HBO-V

Xiao Ju is vierdejaars studente HBO-V en bezig met de afronding van haar studie. Daarnaast zet ze zich graag in als Verzorgende IG. Ideaal dus om dit te combineren met een bijbaan als flexwerker bij ZZG.

“Mijn schoonzusje loopt stage bij ZZG in een verpleegkundig wijkteam. Zo kwam ik op het idee om te kijken of het ook iets voor mij zou zijn. Ik help mensen graag thuis zodat ze zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Bovendien houd ik van het contact. Even een praatje maken. En ieder mens heeft een eigen levensverhaal, dat maakt het heel bijzonder.

De komende periode heb ik genoeg tijd om me in te zetten als extra kracht in de zomer. Daarna ga ik aan de slag met mijn scriptie en is het fijn als ik dit kan combineren met een leuke en flexibele bijbaan. Dat kan gelukkig bij ZZG. Het bleek dus precies te zijn wat ik zocht.

Heel flexibel

Met name de mogelijkheid om te kunnen werken wanneer het je uitkomt spreekt mij aan. Via een app kan ik mijn voorkeur aangeven wanneer ik beschikbaar ben. Als ik straks bijvoorbeeld heel druk ben met het uitwerken van interviews voor mijn scriptie heb ik even wat minder tijd om te werken. Maar daarna ben ik juist weer meer uren beschikbaar. Zo kan ik het flexwerken goed combineren met mijn opleiding. 

Fijn contact

Ik ben pas net gestart als flexwerker in de wijkverpleging, regio West Maas en Waal. Een collega werkt mij de komende periode in. De indruk die ik tot nu toe heb opgedaan is positief. Al voordat ik begon hebben we mijn diensten direct samen ingepland tot september. Het contact verliep vanaf het begin heel soepel en er werd gelijk doorgepakt!”

Benieuwd naar de ervaringen van Xiao Ju als flexwerker? Binnenkort vertelt ze er meer over!

 

Zoek jij ook een baan die goed aansluit bij jouw opleiding? 

Bekijk vacatures voor vakantiewerk