Veelgestelde vragen

Wat ga ik verdienen?

Je verdient een salaris dat is vastgesteld in de cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT). Bij je functie hoort een bepaalde schaal. We vermelden de schaal altijd in een vacature. Zo weet jij wat je van ons kunt verwachten. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je werkervaring.

Als medewerker van ZZG profiteer je daarnaast van een aantal interessante financiële voordelen.

Kan ik een dag meelopen?

Meelopen in de praktijk geeft je een goed beeld van wat werken in de zorg inhoudt. Een meeloopdag is onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Na een positief gesprek, heb je de mogelijkheid om met een medewerker mee te lopen.

Wil je meelopen voordat je solliciteert? Onze recruiters denken graag met je mee. 

Is er een inwerkprogramma?

Een nieuwe baan is spannend. Het is de start van een leuke en drukke periode waarin je ZZG en je nieuwe collega’s leert kennen. Om je te helpen en te begeleiden hebben we een inwerkprogramma gemaakt. Je staat er dus niet alleen voor. Een collega uit je team is je inwerkmaatje. Samen bespreek je hoe het gaat en wat je nodig hebt. De introductiemiddag is onderdeel van het inwerkprogramma; een interessante middag om je welkom te heten bij ZZG zorggroep.

Hoe zien de teams eruit?

Je staat er als medewerker bij ZZG nooit alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op je collega's in je team. ZZG heeft teams in de wijkverpleging, bij onze woonlocaties en in het Herstelcentrum. Welk team past bij jou?

Hoe kan ik solliciteren?

Je solliciteert via de button 'Direct solliciteren' in een vacature. 
Je vult je gegevens in en voegt je cv en (eventueel) een motivatiebrief toe. Onze recruiters ontvangen je sollicitatie.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Heb je niet de vacature gevonden die bij je past? Je mag altijd een open sollicitatie sturen. Onze recruiters nemen contact met je op. 

 

 

Kan ik in gesprek met een medewerker?

Elke maand organiseren we het  ZZG Jobcafé. Loop gewoon binnen en ga met één van onze recruiters in gesprek over je ambities en mogelijkheden bij ZZG. Verhinderd? Neem dan contact op om een afspraak te maken.