Vacature zoeken

Open sollicitatie
Wollewei05

Jij als verzorgende IG

Het zijn soms hele kleine dingen, die een wereld van verschil maken. Jij weet als geen ander wat een arm om een schouder kan doen. En hoeveel lucht het geeft als je lacht.
Door méér te doen dan zorgen alleen. Jij doet wat nodig is.

 

Pauline Keukentafel

Jij als wijkverpleegkundige

Als wijkverpleegkundige heb je een uitdagende, gevarieerde baan. Met je team organiseer je intensieve zorg, zodat mensen langer thuis kunnen blijven wonen of eerder uit het ziekenhuis naar huis mogen.

 

2100423 ZZG Jobcafe Online 127X84 (1)

Kom kennismaken met ZZG

Elke derde dinsdag van de maand van 13.00 tot 15.00 organiseren we een online Jobcafé. Je kunt vrijblijvend in gesprek met één van onze recruiters. We zijn erg benieuwd wie jij bent en wat voor baan je zoekt. We vertellen je alles over werken bij ZZG en over welke vacatures we voor je hebben. Oriënteer jij je op een nieuwe baan in de zorg? Wil je ontdekken of ZZG bij jou past?

Flexwerk, werken wanneer jij wilt

Je zoekt een baan in de zorg die perfect te combineren is met je studie, gezin of andere bezigheden. Flexibel werken wanneer én waar jij wilt. Baas zijn over je eigen agenda. Of je wilt eerst ontdekken welk team bij je past en breder kennismaken met ZZG.
Kom werken via Flexwerk, ons interne uitzendbureau. 

Wollewei17 (1)
Wollewei10 (1)

Ervaringsverhalen lezen?

Bij ZZG willen we van betekenis zijn voor cliënten. En voor jou als medewerker. Daarom ondersteunen we je in je professionele en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht. Benieuwd hoe onze zorgprofessionals dat ervaren?

Aan de slag als ZZP-er

Ben je zzp-er in de zorg of wil je dat graag worden? ZORGgen bemiddelt in zorg en koppelt zelfstandige zorgprofessionals aan zorgorganisaties en cliënten. Ze bieden je opdrachten in je eigen regio, administratieve ondersteuning en bijscholingen. Bij ZORGgen werk je op jouw manier, voor cliënten die bij je passen, op tijden dat het jou uitkomt. 

 

Minke16

Veelgestelde vragen

Wat ga ik verdienen?

Als medewerker van ZZG, verdien je een salaris dat is vastgesteld in de 
cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT). Bij jfunctie hoort een bepaalde schaal. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je werkervaring. We noemen de schaal altijd in een vacature. Zo weet jij wat je van ons mag verwachten. 

Kan ik een dag meelopen?

Wil je een dag meelopen in de wijkverpleging, een woonlocatie of in de revalidatie- en herstelzorg? Ontdekken of een functie of team bij je past? Dat kan. Meelopen is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wil je meelopen, voordat je solliciteert? Onze recruiters regelen het graag voor je.

Is er een inwerkprogramma?

Een nieuwe baan is spannend. Het is de start van een leuke en drukke periode waarin je ZZG en je nieuwe collega’s leert kennen. Om je te helpen en te begeleiden hebben we een inwerkprogramma gemaakt. Je staat er dus niet alleen voor. Een collega uit je team is je inwerkmaatje. Samen bespreek je hoe het gaat en wat je nodig hebt. De introductiemiddag is onderdeel van het inwerkprogramma; een interessante middag om je welkom te heten bij ZZG zorggroep.

Wat zijn de ervaringen van medewerkers?

Wil je meer weten over hoe medewerkers werken bij ZZG ervaren en welke uitdagingen zij hebben in hun werk? Onze collega's vertellen het je graag.

Hoe zien de teams eruit?

Je staat er als medewerker bij ZZG nooit alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op je collega's in je team. ZZG heeft teams in de wijkverpleging, woonlocaties en in het Herstelcentrum. Welk team past bij jou?