Verhalen in corona-tijd

Rouwkaarten

Nog steeds rouwkaarten

Wijkverpleegkundige Pauline maakt deel uit van het team dat in Gelderland-Zuid zorgt voor coronapatiënten. In V&VN Magazine vertelde zij over haar ervaringen deze turbulente tijd. 

IMG 20200503 WA0010 (1)

Handen uit de mouwen

Ellen werkt als juriste bij ZZG en zet zich nu in het weekend in bij De Weegbree in Wijchen. Die extra hulp kunnen onze collega's in de zorg heel goed gebruiken. Ellen vindt het fantastisch om te doen.

IMG 20200506 WA0001

‘Zo goed opgevangen’

Edith startte 1 april als helpende op woonlocatie De Horizon in Nijmegen, zo’n beetje op het hoogtepunt van de corona-crisis. Haar eerste maand ervaarde Edith als lastig...

Wollewei09 (1)

Verhalen verzorgenden IG

Hoe is het om in de corona-tijd te werken als verzorgende IG? Om aan het front te staan. Wat komt er op je af? En welke ondersteuning krijg je? 
Onze verzorgenden IG vertellen hun verhaal.

IMG 4644 (1)

Opeens komt alles dichtbij

Lucy werkt bij de Zorgcentrale van ZZG. Het zijn hectische, soms heftige tijden nu ze veelvuldig wordt geconfronteerd met de impact van ‘corona’ op het leven collega's, cliënten en hun familie. 

Chauffeur

Dansen in de regen

Wout, voorzitter Cliëntenplatform, meldde zich aan als vrijwillige chauffeur voor het corona-team van de wijkverpleging. 

Pauline2

Blogs Pauline Arts

Pauline is wijkverpleegkundige en werkt nu in het corona-team van de wijkverpleging. Ze schrijft aangrijpende blogs over wat ze meemaakt.

Arjen

Herwaardering

Arjen, locatiemanager bij de Weegbree in Wijchen, werd door Management Impact geïnterviewd over zijn werk tijdens de corona-crisis.