Hbo-verpleegkunde (deeltijd)

Tijdens de opleiding hbo-verpleegkunde (hbo-v) deeltijd leer én werk je tegelijk. Je kunt starten in februari en september op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in Nijmegen. De HAN biedt twee vormen aan:

Carrièreswitcher (omscholen)

De opleidingsplekken voor 2022 zijn ingevuld. We zullen je  binnenkort duidelijkheid   geven over de plekken voor 2023. 

Ben je carrièreswitcher, dan duurt de hbo-v deeltijd 4 jaar.
De eerste 8 weken ga je 3 dagen per week naar school en werk je 1 dag in de week in de wijkverpleging of bij een woonlocatie. Daarna werk je minimaal 20 uur per week in de praktijk en ga je 1 dag in de week naar school.

Je hebt een van de volgende vooropleidingen nodig:

  • Havo of vwo
  • Mbo niveau 4
  • Getuigschrift van een bachelor- of masteropleiding

Ben je ouder dan 21 jaar en heb je niet een van deze vooropleidingen? Dan kun je meedoen aan het toelatingsonderzoek van de HAN Faculteit Gedrag, Gezondheid en Maatschappij.

Hbo-v deeltijd verkort

Ben je een verpleegkundige niveau 4, dan kun je de hbo-v deeltijd in 2,5 jaar doen (verkort). Je werkt minimaal 20 uur per week in de wijkverpleging of een woonlocatie en je gaat 1 dag in de week naar school.

Je hebt een van de volgende vooropleidingen nodig:

  • Mbo-verpleegkunde
  • Verpleegkundige A, B of Z en BIG-geregistreerd

In de praktijk

Je hebt flexibele werktijden: overdag, 's avonds en in het weekend.
Je staat er niet alleen voor! Je kunt in je dagelijkse werk terecht bij je werkbegeleider uit je team. En je praktijkopleider bewaakt en begeleidt je leer- en ontwikkelproces.  

We betalen het lesgeld en studiemateriaal en vergoeden een deel van je lestijd. Je verdient salaris en krijgt reiskostenvergoeding.Diploma

Heb je je diploma behaald, dan bieden we je een baan als wijkverpleegkundige of als hbo-verpleegkundige in het Herstelcentrum

Irisjansen05

Meer weten?

Wil je meer weten over werken en leren bij ZZG? Of wil je in gesprek over je mogelijkheden of een keer meelopen en ervaren of de zorg bij je past? Onze recruiters denken graag met je mee
024-301 79 11 info@werkenbijzzgzorggroep.nl