KOPIE Wollewei38 (2) KOPIE Wollewei38 (2) KOPIE Wollewei38 (2) KOPIE Wollewei38 (2)
Bij ZZG krijg ik de ruimte om te doen waar ik goed in ben
Kirsty
verpleegkundige in opleiding

ZZG zorggroep - Oog voor elkaar

Bij ZZG zorggroep draait alles om de relatie tussen de cliënt, zijn naasten en jij als medewerker. We willen van betekenis zijn voor cliënten en voor elkaar. Onze missie en onze waarden deskundig, liefdevol en helder zeggen iets over hoe we dat doen.

Hoe dat er in de praktijk uitziet? Dat bepalen we met elkaar. In de relatie met de cliënt en zijn netwerk. Maar ook met collega’s onderling, tussen medewerkers en ZZG als werkgever en in het contact met samenwerkingspartners.

We zijn er voor jou

Wil je meer weten over werken bij ZZG zorggroep? Gewoon eens in gesprek over je ambities en mogelijkheden of een dag meelopen met een medewerker? Onze recruiters denken graag met je mee! 

ZZG zorggroep

Wij ondersteunen mensen als het niet meer vanzelf gaat. Helpen de gezondheid te verbeteren of te behouden. En als dat niet haalbaar is, ondersteunen we bij het verlies van gezondheid. 

Nieuws(gierig)

ZZG zorggroep is en blijft een organisatie die steeds in ontwikkeling en vernieuwend is. We hebben altijd wel iets nieuws te vertellen. Dat delen we graag met jou!