Lees verhalen van medewerkers

Foto WD

Een kwestie van schakelen

Het is alweer 10 jaar geleden dat IG-verzorgende Wendy Dekker in dienst kwam bij ZZG zorggroep. Een terugblik laat zien dat het werk in de zorg nooit stil staat. Hoe heeft Wendy het afgelopen decennium ervaren? 

Romy En Ramonda

Lerend werken

Wat is het voordeel van de combinatie leren en werken? Ramonda Verbeten, leerling verzorgende IG, en werkbegeleider Romy Wollenberg vertellen hoe dat gaat.  

Bas (2)

Boeiend vak

Bas werkt al 20 jaar als ergotherapeut op verschillende locaties van ZZG. Hij heeft veel gezien en meegemaakt. "Ik zie hoeveel ergotherapie voor mensen kan betekenen"

Foto Ikenmijncliënt

Bijzondere band

Miriam werkt met veel plezier als Leerling Helpende bij locatie De Vlechting. Ze heeft prettig contact met alle bewoners. Maar met één mevrouw heeft ze een extra bijzondere band.

Foto Erik Haverkamp

Liefdevolle zorg

Erik werkt als helpende bij De Weegbree in Wijchen. Dit doet hij met veel passie en plezier. “Het voelt niet als werk, maar als iets wat vanzelfsprekend is. Een ‘way of life’, dat is het voor mij.

 

Horizon22

Van ziekenhuis naar ouderenzorg

Jenny is verpleegkundige niveau 4 en stapte van het ziekenhuis over naar de ouderenzorg. Het gaf haar meer diepgang in het werk. Denk jij ook wel eens aan zo'n overstap? Laat je inspireren door haar verhaal.

Wollewei01

Verzorgenden IG

Als verzorgende IG in een woonlocatie ben je echt van betekenis voor mensen met dementie of lichamelijke achteruitgang. Nieuwsgierig hoe onze verzorgenden IG dat doen?

IMG 20200506 WA0001

Nieuwe baan

Edith startte als helpende op woonlocatie De Horizon, op het hoogtepunt van de corona-crisis. Haar eerste maand vond ze lastig, soms emotioneel, al gebeurden er ook veel leuke dingen. 

Wollewei34

Voldoening

Marijke werkt al ruim 10 jaar als helpende bij woonlocatie Eikenhorst in Groesbeek. Dat doet ze met veel plezier en voldoening. “Ik kan er écht zijn voor de bewoners”