Lees verhalen van medewerkers

Chantal Roomservice Medw

Verwennen en verzorgen

Chantal Zoutman werkte vijftien jaar in de thuiszorg. Omdat ze toch liever met collega’s optrekt, ging ze op zoek naar ander werk. Via een kennis kwam ze erachter dat ze bij ZZG zorggroep een medewerker roomservice zochten. Bij het Herstelcentrum, waar mensen komen herstellen met een niet aangeboren hersenafwijking, lichte dementie, of Parkinson. Ze schreef meteen een brief. 

Herstelcentrum6

Verzorgenden IG Herstelcentrum

Als verzorgende IG in het Herstelcentrum help je mensen bij een spoedig herstel, zodat ze weer snel naar huis kunnen. Je werkt hierin samen met andere zorgprofessionals en behandelaars. En je leert veel over verschillende aandoeningen. Nieuwsgierig naar ervaringen van onze medewerkers?

Sandra

Werken in coronatijd

Sandra is specialist ouderengeneeskunde in het Herstelcentrum. "Wat veel revaliderende coronapatiënten kenmerkt, is het probleem dat ze hebben met verwerking en acceptatie. Een belangrijk onderdeel van ons werk is dan ook de psychologische begeleiding". 

Roomservice Medewerker JF (1)

Job voor aanpakkers

Jeanette zorgt ervoor dat patiënten die in het Herstelcentrum Groesbeek verblijven, met een goed gevoel op hun herstel terugkijken. Ze vertelt hoe de functie van roomservice medewerker er in de praktijk uitziet. Volgens haar eigen zeggen, een job voor mensen die van aanpakken weten.