Verhalen van wijkverpleegkundigen

Minke28

Ontwikkelen

Marjan Dikken, wijkverpleegkundige, werkt al 20 jaar bij ZZG. In die jaren heeft ze veel kansen gekregen om zich verder te ontwikkelen binnen haar vakgebied en de organisatie.    

Rianne Brocker

Terug

Rianne wilde de uitdaging weer terug. Het snelle schakelen en de diversiteit. Betrokken zijn bij de zorg in de thuissituatie van mensen. Ze keerde terug naar de wijkverpleging.

Julia Wijkverpleegkundige1

Dankbaar werk

Julia Heesink, verpleegkundige in de wijk, is een echt mensenmens. Ze zorgt met veel plezier en toewijding voor cliënten in de wijk. Hierdoor kunnen zij zo lang mogelijk in hun thuisomgeving blijven wonen.

Zzgzorggroep WVP Teamgoffert Wendygroenen

De wijkagent

Wendy, wijkverpleegkundige in team Hazenkamp in Nijmegen, ontmoet in 'haar' wijk veel mensen van verschillende instanties. Zo ook de wijkagent. Ze mocht een dienst met hem meelopen.

Profielfoto ZZG

Blogs Tanja

Tanja is wijkverpleegkundige in team Druten en ambassadeur bij V&VN. In haar blogs schrijft ze over de dagelijkse praktijk van haar vak. Over situaties met cliënten en de keuzes die ze moet maken. 

Pauline2

Blogs Pauline

Pauline is wijkverpleegkundige in team Ooij, lid van het coronateam en ambassadeur bij V&VN. Zij schrijft aangrijpende en realistische blogs over haar ervaringen als wijkverpleegkundige.