Jens van Maris is verzorgende IG. Deze zomer is hij begonnen in de talentenpool van het ZZG Herstelcentrum. 

“Hiervoor werkte ik in een verpleeghuis met complexe problematieken. Dit werk ging me meer energie kosten dan het opleverde. Ik besloot dat het tijd was om verder te kijken. Ik kwam in contact met een recruiter van ZZG zorggroep en zij vertelde me over de talentenpool van het Herstelcentrum. Ik mocht meelopen op twee praktijken om te kijken of werken op het Herstelcentrum iets voor mij is. Dat sprak mij direct aan. Ik kende het Herstelcentrum namelijk nog niet echt en ik wilde ook weer ontdekken waar ik energie van kreeg.”, vertelt Jens enthousiast.

Ruimte voor ontwikkeling“Nadat ik op die twee praktijken had meegelopen, ben ik uiteindelijk op de derde praktijk blijven hangen. Ik zit nu op de praktijk Niet Aangeboren Hersenletsel en heb het daar zo naar mijn zin. Ik werk in een leuk enthousiast multidisciplinair team, het werk is uitdagend en afwisselend en ik kan doen waar ik goed in ben. En het is fijn om te kunnen bijdragen aan het revalidatietraject van de patiënt met niet-aangeboren hersenletsel. Het geeft me ook een bepaalde vorm van zekerheid. Ik heb nu een vast contract en als ik later misschien uitgekeken raak op het specialisme van deze praktijk, dan zijn er nog zeven andere praktijken als mogelijke nieuwe werkplek. Nog ruimte genoeg dus om mezelf te ontwikkelen als verzorgende IG in revalidatie- en herstelzorg.”

Talentenpool De talentenpool van het Herstelcentrum geeft jou - als verzorgende IG of mbo verpleegkundige - de kans om op elke praktijk een kijkje te nemen en te ontdekken wat het beste bij je past.  

 

Wil jij ook ontdekken waar je energie van krijgt?

Bekijk onze vacature en solliciteer

 

21

Nieuwsgierig?

Wil je weten of de talentenpool van het Herstelcentrum bij jou past? In gesprek over je mogelijkheden of een keer meelopen? Neem contact op met Heleen.
06 - 20 12 85 07 h.meindersma@werkenbijzzgzorggroep.nl