Verzorgende IG bij een woonlocatie

Avh

Welkom gevoel

Van horecamedewerker en recruiter tot Verzorgende IG. De afgelopen drie jaar schoolde Annemiek van Hees zich om. Hoe heeft zij deze ommezwaai gemaakt?

Zzgzorggroep WVP Wijkteamcentrum Yvonneroelofs (1)

Bijzondere band

Samen met haar collega Rina stapte Yvonne in september over van de wijk verpleging naar woonlocatie De Oogst. Ze hebben een bijzondere band met elkaar. “Als we gaan dan gaan we samen”.

VID 20210125 134800 Moment

Warme zorg

Brigitta is verzorgende IG en werkt met veel plezier op woonlocatie Mookerhof. Wat haar vooral aanspreekt is de warme zorg en de aandacht voor het welzijn van de cliënten met dementie. Ze vertelt erover in deze video.

Donja Schutte

Ontwikkeling

Donja werkt als verzorgende IG op woonlocatie De Globe. In haar team krijgt ze de mogelijkheid om extra taken uit te voeren en cursussen te volgen. Voor verdieping van haar vak en persoonlijke ontwikkeling.

Maaike Weegbree

De jongste

Maaike werkt als verzorgende IG bij De Weegbree in Wijchen. Met haar 20 jaar is ze de jongste verzorgende IG in haar team. Zij ziet dit als voordeel. Nieuwsgierig naar haar verhaal?

Horizon22

Nieuwe baan

Hoe is het om in tijden van corona als nieuwe werknemer aan de slag te gaan? Petra, verzorgende IG bij Griffioen, weet er alles van. Ze had net haar inwerkperiode achter de rug toen de crisis begon.

Wollewei05

Kansen

Vera werkt als verzorgende IG bij De Wollewei in Nijmegen en vertelt over hoe ZZG aandacht heeft voor haar persoonlijke ontwikkeling. "Ze bieden alles aan om een nog betere verzorgende IG te worden."  Hoe we dat doen?

Wollewei14

Sterke band

Sabine werkt bij woonlocatie Campanula en kent de bewoners inmiddels echt goed. Dat vindt zij heel waardevol in haar werk als verzorgende IG. Weten hoe ze die sterke band met mensen heeft gekregen?

Inge03

Dementie

Inge werkt als verzorgende IG bij De Weegbree. Ze schrijft aangrijpende en realistische blogs over werken bij een woonlocatie met cliënten met dementie. Meer weten over werken bij deze bijzondere doelgroep?