Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vacature Alert
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

Onze recruiters denken graag met je mee.

Naar contactpagina

Vind hier de baan die bij je past

 

 

Vacatures Wijkverpleging

Werken in de wijk, geen dag is hetzelfde! Help jij mensen graag thuis verder, in hun vertrouwde omgeving? Dan is werken vanuit onze teams wijkverpleging iets voor jou. Samen met je team organiseer je intensieve zorg, zodat mensen langer thuis kunnen blijven wonen of eerder uit het ziekenhuis naar huis kunnen. Daarbij sta je voortdurend in contact met cliënten, hun naasten en met andere zorgprofessionals zoals de huisarts. Bij ZZG zorggroep geven we je alle ruimte om je ambities waar te maken. Ben je (bijna) HBO verpleegkundige? Neem dan een kijkje op www.wijkverpleegkundigebijzzg.nl, daar vind je informatie en inspirerende ervaringen van medewerkers over het werken als wijkverpleegkundige. Thuis is de toekomst!

Verzorgende 3IG (team Dementie thuis) - Wijchen

Team dementie thuis in Wijchen heeft vacature voor twee verzorgende(n) 3IG voor gemiddeld 16 uur per week. Meer persoonlijke aandacht geven aan mensen met dementie in Wijchen?
Gepubliceerd: 04-09-2019
Referentie nr:#ZZM02488

Kom eens langs! - We denken met je mee

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit de vele leuke en interessante vacatures. Onze recruiters helpen je verder en denken graag met je mee. Neem gerust contact met...
Gepubliceerd: 12-07-2019
Referentie nr:#ZZYS02440

Verzorgende 3IG - team Lindenholt - Nijmegen

ZZG zorggroep zoekt een verzorgende 3IG in de wijkverpleging voor team Lindenholt in Nijmegen voor gemiddeld 20 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZIJ02520

Verzorgende 3IG of Verpleegkundige in de wijk - team Malden Boven - Malden

ZZG zorggroep zoekt voor de wijkverpleging in Malden een verzorgende 3IG of verpleegkundige in de wijk voor gemiddeld 20 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZIJ02519

Verzorgende 3IG of Verpleegkundige in de wijk - team Overasselt - Overasselt/Nederasselt

ZZG zorggroep is voor het wijkverpleegkundig team Overasselt op zoek naar een verzorgende 3IG of MBO-verpleegkundige voor 16-24 uur per week. Kom jij werken in de wijkverpleging?
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZIJ02518

Verzorgende 3IG - team Hatert 4 - Nijmegen

ZZG zorggroep zoekt voor de wijkverpleging in Nijmegen een verzorgende 3IG voor team Hatert 4 voor gemiddeld 20-24 uur per week. Kijk jij dit open en deskundige team versterken?
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZIJ02515

Verzorgende 3IG - team Groesbeek-Zuid - Groesbeek

ZZG zorggroep zoekt een verzorgende 3IG voor gemiddeld 20-24 uur per week voor de wijkverpleging in Groesbeek-Zuid.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZIJ02514

Verzorgende 3IG - wijkverpleging Neerbosch-Oost - Nijmegen

ZZG zorggroep zoekt een verzorgende 3IG voor gemiddeld 24 uur voor wijkverpleegkundig team Neerbosch-Oost in Nijmegen. Heb jij kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan en ben je bekend met...
Gepubliceerd: 13-09-2019
Referentie nr:#ZZIJ02513

Wijkverpleegkundige - Nijmegen-Oost - Nijmegen

ZZG zorggroep zoekt een wijkverpleegkundige voor gemiddeld 20 uur per week voor team Nijmegen-Oost 2. Kom jij werken in dit gezellige, open en collegiale team in een kleurrijke wijk? Kijk dan snel...
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#ZZIJ02506
Zoekcriteria
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten