Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vacature Alert
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

Onze recruiters denken graag met je mee.

Naar contactpagina

Vind hier de baan die bij je past

 

 

Vacatures Herstelzorg

Werken in ons Herstelcentrum, geen dag is hetzelfde! Draag jij graag bij aan een spoedig herstel? Bij het Herstelcentrum staat alles in het teken van herstel, revalidatie en kort verblijf in een stimulerende omgeving. Door optimaal op elkaar afgestemde behandelingen, zorg, therapieën en oefeningen wordt de cliënt nog beter begeleid in zijn herstel en in de terugkeer naar zijn dagelijkse thuissituatie.

Verpleegkundige niveau 4 - Herstelcentrum

ZZG zoekt verpleegkundige voor het Herstelcentrum voor gemiddeld 24-28 uur per week. Maak jij graag het verschil voor mensen die onze zorg keihard nodig hebben? Ga jij de uitdaging aan om - samen...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#ZZM02263

Verpleegkundige (hbo-v) - Herstelcentrum

ZZG zoekt een (hbo) verpleegkundige voor gemiddeld 28-32 uur per week voor het Herstelcentrum in Groesbeek. Maak jij graag het verschil voor mensen die onze zorg keihard nodig hebben? Ga jij de...
Gepubliceerd: 14-03-2019
Referentie nr:#ZZM02285

Medewerker Keuken - Herstelcentrum

ZZG zoekt een kandidaat in de functie van medewerker keuken binnen het Herstelcentrum. Ben jij flexibel beschikbaar en werk je ook graag de weekenden?
Gepubliceerd: 07-03-2019
Referentie nr:#ZZM02278

Huishoudelijk medewerker (Medewerker huishoudelijke dienst) - Herstelcentrum

ZZG zoekt meerdere kandidaten in de functie van huishoudelijk medewerker binnen het Herstelcentrum in Groesbeek. Staat service en hygiëne bij jou hoog in het vaandel?
Gepubliceerd: 28-02-2019
Referentie nr:#ZZM02273

Medewerker restaurant - Herstelcentrum

ZZG zoekt een medewerker restaurant voor het Herstelcentrum voor gemiddeld 10 uur per week. Wil jij werken in een restauratieve functie binnen een dynamische werkomgeving?
Gepubliceerd: 25-02-2019
Referentie nr:#ZZM02264

Verzorgende IG - Herstelcentrum

ZZG zoekt een verzorgende 3IG voor het Herstelcentrum in Groesbeek voor gemiddeld 24-28 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Maak jij graag het verschil voor mensen die onze zorg keihard nodig...
Gepubliceerd: 25-02-2019
Referentie nr:#ZZM02261

Verpleegkundige niveau 4 - Herstelcentrum

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij je kennis en kunde inzetten? Dan is het Herstelcentrum in Groesbeek op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 14-01-2019
Referentie nr:#ZZM02212
Zoekcriteria
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten