Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vind hier de baan die bij je past

Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?

Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?
Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?
Ook jouw vak? Neem contact op!

Word wijkverpleegkundige bij ZZG!

Met trots lanceren we onze campagne wijkverpleegkundigebijzzg gericht op de werving van wijkverpleegkundigen. We hebben ze heel hard nodig. Nu, maar ook in de toekomst! En hoe mooi is het dat onze eigen collega’s wijkverpleegkundigen de hoofdrol spelen! Hun werk saai? Ha! Loop maar eens mee …

Word wijkverpleegkundige bij ZZG zorggroep!

Als wijkverpleegkundige indiceer, coördineer en verleen ik intensieve zorg. Met mijn team zorg ik dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Of dat ze eerder uit het ziekenhuis naar huis kunnen. Dat doe ik in voortdurend contact met cliënten, hun naasten, artsen en andere zorgprofessionals. Samen staan we voor vele uitdagingen. Thuis is de toekomst!”

Dit is mijn vak!
Onder de slogan ‘Dit is mijn vak!’ presenteren wij met enorme trots onze nieuwe campagne ‘Word wijkverpleegkundige bij ZZG zorggroep!’ Onze eigen mensen vertellen daarin met veel liefde en passie over hun vak. En nodigen je graag uit een keertje met ze mee te lopen!

Wil je ze een keer ontmoeten? Hun werk als wijkverpleegkundige bij ZZG zorggroep op de voet volgen? Dat kan!Ambassadeurs3-wijkverpleegkundige-nieuws-website Ga naar www.wijkverpleegkundigebijzzg.nl en maak gerust een afspraak met de medewerker van jouw keuze. Of volg ze op social media! Zij laten je graag zien wat het werk als wijkverpleegkundige inhoudt én wat het werken bij ZZG zorggroep zo leuk maakt.

Wijkverpleegkundige bij ZZG zorggroep
ZZG zorggroep zoekt wijkverpleegkundigen om de kwaliteit van de wijkzorg te versterken en de werkdruk te reguleren. Een verantwoordelijke, veelzijdige baan waarin je alle ruimte krijgt om te groeien en echt verschil kunt maken. Als je bij ZZG komt werken, kom je terecht in een team van jonge én meer ervaren professionals. Je krijgt de kans om je ambities waar te maken en je kennis te verbreden of juist te verdiepen.

Werken bij ZZG zorggroep?
Meer weten over Werken bij ZZG zorggroep? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn of ga naar www.werkenbijzzgzorggroep.nl/. Daar vind je de nieuwste vacatures, lees je het laatste nieuws en blijf je op hoogte van de mooiste ontwikkelingen op het gebied van werken bij ZZG zorggroep.

Nieuws & Events
30-04-2018
Zorgmijder Samen met een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) van ...