Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vind hier de baan die bij je past

 

 

Lees persoonlijke verhalen van onze verzorgenden 3IG

Elke dag maken zij het verschil voor ouder wordende mensen. Zij doen wat nodig is. Voor hen is dat misschien de normaalste zaak van de wereld. Maar wij vinden het heel bijzonder. En onze cliënten ook. Bij ZZG zorggroep krijg je de waardering en de kansen die je verdient. We zien naar elkaar om. Jij zorgt goed voor cliënten – wij zorgen goed voor jou. Lees hoe onze collega's dit ervaren.

 

Dennis vertelt (nieuw)

Een veelzijdige en uitdagende baan, een fijn team, een leuke wijk met fantastische mensen. Dennis, verzorgende 3IG heeft het prima naar zijn zin bij Griffioen. Lees zijn hele verhaal "Altijd wat te doen bij Griffioen".  

 

Sabine vertelt 

Sabine, verzorgende 3IG, werkt al jaren met veel plezier bij Campanula. Wat het werken daar zo leuk maakt? “Een fijne omgeving, een betrokken team en natuurlijk het contact met de cliënten.” Lees hier haar hele verhaal.

 

Vera vertelt

Vera maakt als woonbegeleider 3IG bij de Wollewei in Nijmegen dagelijks het verschil voor cliënten. “Ik wil de mensen laten voelen dat ze ertoe doen. Dat ze erbij horen en deel uitmaken van de maatschappij. Dat zit hem in de kleine dingen. Lees hier haar hele verhaal.

 

Kirsty vertelt

Kirsty was verzorgende 3IG en volgt nu de opleiding tot verpleegkundige in de wijkverpleging in Beek / Ubbergen. "Toen de woonlocatie waar ik als verzorgende 3IG werkte werd gesloten, hebben we samen gekeken naar mijn wensen voor een nieuwe werkplek. Ik wilde heel graag de opleiding voor verpleegkundige volgen. Die kans heb ik gekregen!” Lees hier haar hele verhaal.

 

Inge vertelt

Inge werkt als woonbegeleider 3IG bij de Weegbree in Wijchen. Zij vertelt over haar vak en schrijft prachtige en aangrijpende verhalen over cliënten met dementie. 

Luisteren geeft waardering 

"Mensen een fijne dag bezorgen. Dat is waar ik het voor doe. De wereld van mensen met dementie is vaak zo klein geworden. Dan kun je met een heel klein gebaar van grote betekenis zijn.

Herinneringen

Hoofdschuddend kijk je naar de inhoud van je kledingkast, terwijl we samen zoeken naar een setje waarin je je vandaag prettig voelt. “Ik heb echt niks om aan te trekken, die kleren zijn niet van mij. 

Een bijzondere tijd

In een hoekje van de huiskamer staat de kerstboom. Met zijn fonkelende lichtjes straalt hij een knusse gezelligheid uit die maakt dat je je thuis voelt. 

Een stukje mooier

Daar lig je dan, stilletjes in je bed starend in het niets. Ik kom dichterbij en je kijkt me aan maar ik betwijfel of je me ook echt ziet.

Het onvermijdelijke vergeten

Wanneer vergeten het onvermijdelijke blijkt te zijn. Je verzameling kostbare herinneringen langzaam oplost in het niets.

Raken

Hoe zorg je dat er een evenwichtige balans is in betrokkenheid en afstand, zodat je als professional optimaal je werk kunt uitvoeren?

Meer mooie verhalen lezen van Inge? Kijk op www.anderekantvandezorg.nl

 

Maak jij ook graag het verschil voor mensen die onze zorg keihard nodig hebben? Ga je de uitdaging aan om - samen met collega's - de zorg elke dag een beetje beter te maken? En wil je mensen niet alleen professionele zorg bieden, maar ook écht aandacht geven? Kom dan werken bij ZZG! Bekijk onze vacatures voor verzorgenden 3IG.


Verhalen
08-05-2019
Wijkverpleegkundigen bij ZZG hebben een afwisselend en ...
12-02-2019
Als verzorgende 3IG maak je het verschil voor de cliënten. ...
11-02-2019
Elke dag maken zij het verschil voor ouder wordende mensen. ...
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten