Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vind hier de baan die bij je past

 

 

Lees en bekijk persoonlijke verhalen van onze verzorgenden 3IG

Bekijk video's en lees persoonlijke verhalen van onze verzorgenden 3IG. Elke dag maken zij het verschil voor ouder wordende mensen. Zij doen wat nodig is. Voor hen is dat misschien de normaalste zaak van de wereld. Maar wij vinden het heel bijzonder. En onze cliënten ook. Bij ZZG zorggroep krijg je de waardering en de kansen die je verdient. We zien naar elkaar om. Jij zorgt goed voor cliënten – wij zijn goed voor jou. 

 

(VIDEO) Petra, verzorgende 3IG in de wijkverpleging 

Petra had als verzorgende 3IG bij ZZG gewoon een superfijne baan. In deze video vertelt zij waarom. Inmiddels heeft Petra zich binnen ZZG ontwikkeld als praktijkopleider voor leerlingen en stagiaires 3IG.

 

(VIDEO) Sandra, woonbegeleider 3IG bij de Globe in Nijmegen

Sandra komt uit Nijmegen en werkt als woonbegeleider 3IG bij de Globe, een kleinschalig woonlocatie voor mensen met dementie. Ze is ook werkbegeleider voor stagiaires. In deze video vertelt zij waarom zij zoveel plezier heeft in haar werk. 

 

Loes vertelt (nieuw)

“Achter iedere voordeur schuilt een andere situatie en een menselijk verhaal. Dat maakt werken in een team in de wijkverpleging zo bijzonder”, zegt verzorgende 3IG Loes van Koolwijk, wijkverpleging Beuningen-Weurt. Zij laat zien wat haar werk in de wijk inhoudt. Lees snel verder.

 

Niels vertelt 

Niels werkt als verzorgende 3IG bij het ZZG Herstelcentrum in Groesbeek. “Mensen die in het Herstelcentrum terechtkomen zijn vaak relatief nog jong. Ze stonden vol in het leven. Van de één op de andere dag zitten ze hier. Er is iets met ze gebeurd waardoor ze een stukje zelfstandigheid kwijt zijn. Lees hier verder.

 

Gemmie vertelt 

Gemmie, verzorgende 3IG werkt met veel plezier bij team dementie thuis in Wijchen. Op de fiets gaat ze thuis langs bij mensen met dementie. Lees haar hele verhaal “Met iets kleins van grote betekenis zijn.

 

Dennis vertelt 

Een veelzijdige en uitdagende baan, een fijn team, een leuke wijk met fantastische mensen. Dennis, verzorgende 3IG heeft het prima naar zijn zin bij Griffioen. Lees zijn hele verhaal "Altijd wat te doen bij Griffioen".  

 

Sabine vertelt 

Sabine, verzorgende 3IG, werkt al jaren met veel plezier bij Campanula. Wat het werken daar zo leuk maakt? “Een fijne omgeving, een betrokken team en natuurlijk het contact met de cliënten.” Lees hier haar hele verhaal.

 

Vera vertelt

Vera maakt als woonbegeleider 3IG bij de Wollewei in Nijmegen dagelijks het verschil voor cliënten. “Ik wil de mensen laten voelen dat ze ertoe doen. Dat ze erbij horen en deel uitmaken van de maatschappij. Dat zit hem in de kleine dingen. Lees hier haar hele verhaal.

 

Kirsty vertelt

Kirsty was verzorgende 3IG en volgt nu de opleiding tot verpleegkundige in de wijkverpleging in Beek / Ubbergen. "Toen de woonlocatie waar ik als verzorgende 3IG werkte werd gesloten, hebben we samen gekeken naar mijn wensen voor een nieuwe werkplek. Ik wilde heel graag de opleiding voor verpleegkundige volgen. Die kans heb ik gekregen!” Lees hier haar hele verhaal.

 

Inge vertelt

Inge werkt als woonbegeleider 3IG bij de Weegbree in Wijchen. Zij vertelt over haar vak en schrijft prachtige en aangrijpende verhalen over cliënten met dementie. 

Luisteren geeft waardering 

"Mensen een fijne dag bezorgen. Dat is waar ik het voor doe. De wereld van mensen met dementie is vaak zo klein geworden. Dan kun je met een heel klein gebaar van grote betekenis zijn.

Herinneringen

Hoofdschuddend kijk je naar de inhoud van je kledingkast, terwijl we samen zoeken naar een setje waarin je je vandaag prettig voelt. “Ik heb echt niks om aan te trekken, die kleren zijn niet van mij. 

Een bijzondere tijd

In een hoekje van de huiskamer staat de kerstboom. Met zijn fonkelende lichtjes straalt hij een knusse gezelligheid uit die maakt dat je je thuis voelt. 

Een stukje mooier

Daar lig je dan, stilletjes in je bed starend in het niets. Ik kom dichterbij en je kijkt me aan maar ik betwijfel of je me ook echt ziet.

Het onvermijdelijke vergeten

Wanneer vergeten het onvermijdelijke blijkt te zijn. Je verzameling kostbare herinneringen langzaam oplost in het niets.

Raken

Hoe zorg je dat er een evenwichtige balans is in betrokkenheid en afstand, zodat je als professional optimaal je werk kunt uitvoeren?

Meer mooie verhalen lezen van Inge? Kijk op www.anderekantvandezorg.nl

 

Ook als verzorgende 3IG aan de slag bij ZZG? Bekijk onze vacatures.


Verhalen
08-05-2019
Wijkverpleegkundigen bij ZZG hebben een afwisselend en ...
12-02-2019
Als verzorgende 3IG maak je het verschil voor de cliënten. ...
11-02-2019
Bekijk video's en lees persoonlijke verhalen van ...
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten