Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vind hier de baan die bij je past

 

 

Blogs van wijkverpleegkundigen

Wijkverpleegkundigen bij ZZG hebben een afwisselend en boeiend vak. Ze schrijven over de mooie, maar ook moeilijke situaties die ze tegenkomen in hun vak. Dagelijks zijn ze van grote betekenis voor de cliënten. Wat mooi dat ze hun verhalen willen delen!

 

Blog Frederike Beijnes (nieuw)

Frederike, wijkverpleegkundige in opleiding bij ZZG, schreef een prachtige en aangrijpende blog hoe zij 'aan de andere kant van het bed' stond toen haar vader terminaal was. Lees haar verhaal

 

Blogs van Hester Gerritsen 

Hester werkt als wijkverpleegkundige en gebiedsondersteuner voor de wijkverpleging in Nijmegen. Zij schrijft blogs over diverse situaties en cliënten, die zij dagelijks tegenkomt in haar werk. Lees hier haar blogs.

 

Blogs van Pauline Arts 

Pauline is wijkverpleegkundige in team Ooij en ambassadeurs wijkverpleegkundige bij V&VN. In opdracht van V&VN schrijft zij de prachtige en aangrijpende blogs. Lees hier de blogs van Pauline.

 

Blogs van Tanja de Vos

Tanja is wijkverpleegkundige in team West Maas en Waal en schrijft verhalen over situaties die zij meemaakt in haar werk. Lees hier haar verhalen.

 


Verhalen
08-05-2019
Wijkverpleegkundigen bij ZZG hebben een afwisselend en ...
12-02-2019
Als verzorgende 3IG maak je het verschil voor de cliënten. ...
11-02-2019
Bekijk video's en lees persoonlijke verhalen van ...
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten