Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

"Kans om ervaring op te doen op verschillende werkplekken"

Roos-Marijn is derdejaars HBO-V student. Ze is recent aan de slag gegaan als flexwerker bij ZZG. Dat bevalt haar ontzettend goed. 

Roos-Marijn: “Ik was opzoek naar een bijbaan in de zorg en hoorde van medestudenten over flexwerk bij ZZG. Wat me vooral heel erg aanspreekt is dat je op zoveel verschillende plekken kunt werken. Er zit heel veel diversiteit in het werk. Ik heb nu twee diensten gedraaid; eén op een PG afdeling van een woonvoorziening en één in het Herstelcentrum. Allebei heel verschillend, maar allebei leuk en leerzaam.   

Vrijheid

Daarnaast vind ik het heel fijn dat ik zelf kan aangeven wanneer ik beschikbaar ben voor werk. Ik voel me dan ook niet bezwaard als ik een keer niet kan. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie. Soms ben ik overdag heel druk, maar heb ik bijvoorbeeld wel ‘s avonds of in het weekend tijd om te werken. Dan is het fijn dat ik de vrijheid heb om te werken wanneer ik kan, zonder ergens aan vast te zitten. Daardoor kan ik het werk goed combineren met mijn studie.    

Waardering

De collega’s bij ZZG vind ik erg vriendelijk en open. Ze hebben me goed begeleid en nemen rustig de tijd om dingen uit te leggen en me in te werken. Ik heb het gevoel dat ze blij zijn dat ik er ben en dat ze waarderen wat ik doe. Dat is heel prettig.”  

 

Ook naast je studie aan de slag bij ZZG? Bekijk hier onze vacatures. 


Verhalen
08-05-2019
Wijkverpleegkundigen bij ZZG hebben een afwisselend en ...
12-02-2019
Als verzorgende 3IG maak je het verschil voor de cliënten. ...
11-02-2019
Bekijk video's en lees persoonlijke verhalen van ...
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten