Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vind hier de baan die bij je past

Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?

Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?
Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?
Ook jouw vak? Neem contact op!

Vind hier de wijk die bij jou past!

Wijkverpleging Biezen
Zowel lage SES (volkswijk) als hoge SES (nieuwbouwwijk), cliënten met een verstandelijke beperking, een psychiatrische achtergrond, COPD, dementie en een minder gezonde levensstijl. Cliënten zijn over het algemeen direct en mondig.

Wijkverpleging Voorstad
Volkswijk met een lage SES en veelal cliënten met hartfalen en/of longziekten.

Wijkverpleging Wolfskuil
Lage SES, verschillende culturele achtergronden waar de zorgverlenging op wordt afgestemd, hechte sociale gemeenschap, cliënten met dementie en/of een psychiatrische achtergrond.

Wijkverpleging Meijhorst
Lage SES, onder andere allochtone zorgvragers en zorgmijders, veelal palliatieve zorg, cliënten met dementie en/of een psychiatrische achtergrond en geen eigen netwerk.

Wijkverpleging Aldenhof/Malvert
Meer informatie volgt binnenkort

Wijkverpleging Weezenhof
Hoge SES, groot aantal ouderen in de wijk en weinig allochtonen. Zorg is gericht op kwetsbare ouderen en er is aandacht voor het inschakelen van het netwerk en stimuleren van zelfredzaamheid. Er is sprake van cliënten met dementie/cognitieve problematiek, hartproblematiek, palliatieve en terminale zorg en af en toe cliënten met een psychiatrische achtergrond.

Wijkverpleging Griffioen 1 en Griffioen 2
Lage SES, veelal kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek, geen allochtonen en voornamelijk ouderenzorg.

Wijkverpleging Hatert 1
Lage SES, verschillende nationaliteiten, veelal (kwetsbare) ouderen in zorg waarvoor ook verschillende projecten lopen. Er is sprake van hartfalen, diabetes, dementie, longziekten en psychiatrie. In de wijk wordt veel voor bewoners georganiseerd en er is een prettige en intensieve samenwerking met andere zorgverleners in de wijk. Het team heeft zowel cliënten in appartementencomplex de Zonnebaars als in de wijk.

Wijkverpleging Hatert 2
Lage SES, een volkswijk met onder andere allochtonen. Cliënten zijn veelal zorgweigeraars en mensen zonder netwerk om zich heen. Er is sprake van psychiatrie, dementie en palliatieve zorg.

Wijkverpleging Hatert 3
Lage SES, verschillende nationaliteiten, kwetsbare ouderen, cliënten met dementie, COPD, hartfalen en/of diabetes, zorgmijders, palliatieve en terminale zorg. Er is een groot netwerk in de wijk en een actieve bewonersgroep die veel voor de wijk organiseert.

Wijkverpleging Hatert 4
Gemêleerde wijk met verschillende nationaliteiten. Cliënten hebben een groot sociaal netwerk en er is een actieve bewonersgroep die veel voor de wijk organiseert.

Wijkverpleging Grootstal
Gemiddelde SES, kwetsbare ouderen, zorgmijders, goede samenwerking met partners in de wijk en cliënten met dementie en/of lichte psychiatrie.

Wijkverpleging St. Anna
Zowel hoge als lage SES, verschillende zorg- en ondersteuningsvragen.

Wijkverpleging Galgenveld
Hoge SES

Wijkverpleging Nijmegen Noord (Lent-Oosterhout)
Er is onder andere sprake van chronisch zieken. Een jonge wijk waar veel verschillende hulpvragen uit komen. Geregeld terminale zorg en af en toe ook zorgvragen voor kinderen. Er is een goede samenwerking met huisartsen, die in hetzelfde gebouw (Thermion) zitten.

Wijkverpleging Lindenholt
Meer informatie volgt binnenkort

Wijkverpleging Lankforst/Tolhuis
Veelal lage SES, woonwagenkamp Teersdijk behoort tot de wijk en er is sprake van zowel kortdurende als langdurige zorg.

Wijkverpleging Neerbosch Oost
Lage SES, zowel autochtonen als allochtonen in zorg. De cliëntenpopulatie bestaat voornamelijk uit kwetsbare ouderen die chronisch ziek zijn, met onder andere ziektebeelden als hartfalen, diabetes, dementie en longziekten.

Wijkverpleging Hees/Heseveld
Gemengde wijk met zowel hoge als lage SES, veel kwetsbare ouderen, cliënten met demente en/of diabetes, sprake van wondzorg en regelmatig palliatieve en terminale zorg. Er is goed contact met huisartsen en andere zorgprofessionals in het gezondheidscentrum waarin dit team is gevestigd.

Wijkverpleging Brakkenstein
Zowel hoge als lage SES, veelal ouderenzorg, er is sprake van wondzorg, palliatieve en terminale zorg, longziekten, cliënten met dementie, hartfalen en/of diabetes en soms ook cliënten met psychiatrische problematiek. Tevens heeft team Brakkenstein een opleidingsafdeling voor HBO-V studenten.

Wijkverpleging Hazenkamp
Meer informatie volgt binnenkort

Wijkverpleging Goffert
Zowel hoge als lage SES, compacte wijk (goed te fietsen) en wisselende zorgvragen. Veelal ouderenzorg, chronisch zieken, dementie en af en toe terminale zorg.

Wijkverpleging Zwanenveld
Lage SES, longzorg, cliënten met diabetes, dementie en soms psychiatrische problematiek.

Wijkverpleging Altrade/Hunnerberg
Hoge SES, palliatieve zorg en cliënten met psychiatrische problematiek, dementie, COPD en/of diabetes.

Wijkverpleging Jacobslaan
Gemêleerde wijk met verschillende nationaliteiten en kwetsbare ouderen. Er is sprake van dementie, COPD, hartfalen, diabetes en psychiatrie. Jacobslaan is tevens een opleidingsafdeling.

Wijkverpleging Centrum/Bottendaal
Lage SES, kwetsbare ouderen, palliatieve zorg en cliënten met psychiatrische problematiek, diabetes en/of hartfalen.

Wijkverpleging Hengstdal
Gevarieerde wijk die uit verschillende buurten bestaat, zoals het noordwesten met vooral (ex-)studenten, de volksbuurt het Rode dorp, de spoorbuurt met huurwoningen, de bomenbuurt met flats en gezinswoningen, de Limos die bestaat uit luxere appartementen en een deel van de kwakkenberg met vrijstaande huizen. Momenteel bestaat de zorg voornamelijk uit cliënten met problematiek rondom dementie, vaak in afwezigheid van een partner.

Nieuws & Events
21-06-2018
Hoe zorg je dat er een evenwichtige balans is in ...