Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Werken in ons ZZG Herstelcentrum, geen dag is hetzelfde!

Draag jij graag bij aan een spoedig herstel? Dan is werken in ons ZZG Herstelcentrum op Park Dekkerswald iets voor jou. Bij het herstelcentrum staat alles in het teken van revalidatie; van de groene en gastvrije omgeving, tot de beste specialisten.

Van revalidatie tot respijtzorg en overbruggingszorg

In het ZZG Herstelcentrum kunnen gasten revalideren, respijtzorg ontvangen (om mantelzorgers te ontlasten), overbruggingszorg ontvangen (als ze op de wachtlijst staan voor een nieuw thuis in een woonvorm), of vakantie met zorg vieren. De medische begeleiding wordt uitgevoerd door medewerkers van verschillende disciplines: specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, cliëntbegeleiders, activiteitentherapeuten, verpleegkundigen en verzorgenden. Al die disciplines werken nauw met elkaar samen.

Kijk voor meer informatie over het ZZG Herstelcentrum op onze website voor cliënten: www.zzgzorggroep.nl/herstelcentrum.

Lees de ervaringen en solliciteer

In onze teams op het ZZG Herstelcentrum werken:

• Verzorgenden, niveau 3IG

• Verpleegkundigen, niveau 4

• Verpleegkundigen, niveau 5

Bekijk al onze vacatures op het ZZG Herstelcentrum.

Verhalen
08-05-2019
Wijkverpleegkundigen bij ZZG hebben een afwisselend en ...
12-02-2019
Als verzorgende 3IG maak je het verschil voor de cliënten. ...
11-02-2019
Bekijk video's en lees persoonlijke verhalen van ...
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten