Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Werken in een locatie, geen dag is hetzelfde!

Help jij mensen graag verder in hun nieuwe woonomgeving? Op zo’n manier dat de bewoners het leven zo veel mogelijk kunnen voortzetten zoals gewend? Met jouw professionele zorg die nodig is door dementie of lichamelijke achteruitgang? Dan is werken vanuit een klein team in een van onze locaties iets voor jou.

Van dementie tot lichamelijke achteruitgang

In Nijmegen, Groesbeek en Wijchen hebben wij diverse locaties voor mensen met dementie of mensen die kampen met lichamelijke achteruitgang. Bewoners hebben er hun eigen woonruimte en delen gemeenschappelijke ruimtes met een kleine groep medebewoners. Als medewerker kijk je samen met de naasten van de cliënt hoe we zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij wat de cliënt gewend was te doen. En zorg je ervoor dat de benodigde ondersteuning altijd binnen handbereik is.

Kijk voor meer informatie over de locaties van ZZG zorggroep op onze website voor cliënten: www.zzgzorggroep.nl/wonenmetzorg.

Lees de ervaringen en solliciteer

In de teams op onze locaties werken:

• Helpenden, niveau 2

• Verzorgenden, niveau 3

• Verzorgenden, niveau 3IG 

Bekijk al onze vacatures op onze locaties

Verhalen
08-05-2019
Wijkverpleegkundigen bij ZZG hebben een afwisselend en ...
12-02-2019
Als verzorgende 3IG maak je het verschil voor de cliënten. ...
11-02-2019
Bekijk video's en lees persoonlijke verhalen van ...
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer informatie?
Sluiten