Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vacature Alert
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

Onze recruiters denken graag met je mee.

Naar contactpagina

Vacatures Wonen met zorg

Werken in een locatie, geen dag is hetzelfde! Help jij mensen graag verder in hun nieuwe woonomgeving? Op zo'n manier dat de bewoners het leven zo veel mogelijk kunnen voortzetten zoals gewend? Met jouw professionele zorg die nodig is door dementie of lichamelijke achteruitgang? Dan is werken vanuit een klein team in een van onze locaties iets voor jou.

Manager - Campanula / De Vlechting

Ben jij gedreven, initiatiefrijk en heb jij de ambitie om het beste uit mensen en uit jezelf te halen? Ben jij op zoek naar een baan met verantwoordelijkheid? Heb jij de ambitie om manager te...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZMW02246

Woonassistent - Passerel Wijchen

Ben jij goed in het creëren van een gezellige en warme sfeer voor onze bewoners? Heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen?
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZMW02243

Huishoudelijk medewerker (oproepkracht) - De Hagert Leur

Onze cliënten vinden het ook fijn wanneer hun huis schoon en fris is! Zij kunnen dit niet meer zelf! Neem jij deze dankbare taak over?
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#ZZMW02242

Huishoudelijk medewerker - Boszicht Nijmegen

Onze cliënten vinden het ook fijn wanneer hun huis schoon en fris is! Zij kunnen dit niet meer zelf! Neem jij deze dankbare taak over?
Gepubliceerd: 06-02-2019
Referentie nr:#ZZMW02240

Teamcoach locaties Passerel en Elst - Wijchen

Ben jij onze nieuwe teamcoach met leidinggevende en coachende ervaring? Ben jij met jouw warme uitstraling en je proactieve houding onze nieuwe collega?
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#ZZMW02232

Verzorgende 3IG (dementie) - Eikenhorst Groesbeek

Je bent verzorgende 3IG en jij wilt dagelijkse het verschil maken voor mensen met dementie. Jij weet als geen ander hoe dit moet! En je zou willen werken op een prachtige locatie op het bosrijke...
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#ZZMW02231

Verzorgende 3IG/ Medewerker Maatschappelijke zorg 4 - Campanula Lent

Ben jij ondernemend en flexibel en in het bezit van het diploma verzorgende 3IG of MMZ4? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met dementie?
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#ZZMW02230

Verzorgende 3IG (Langdurige zorg thuis) - WLZ-thuis team Wijchen

Ben jij verzorgende 3IG en wil jij cliënten langdurig intensief begeleiden? Meer persoonlijke aandacht geven aan cliënten? Heb je werkervaring met mensen met dementie? En wil je in Wijchen werken?
Gepubliceerd: 24-01-2019
Referentie nr:#ZZM02223

Verpleegkundige niveau 4 - Park Malderborgh Nijmegen

De zorg voor onze cliënten wordt steeds intensiever en complexer. Jouw verpleegkundige kennis en klinische blik als enige verpleegkundige in het team is hierdoor onmisbaar! Ben jij verpleegkundige...
Gepubliceerd: 08-01-2019
Referentie nr:#ZZMW02200
Zoekcriteria
ZZG Zorggroep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Akkoord /