Lettergrootte A A
Volg ons

Volg Marina, Heleen en Yvonne

Vind hier de baan die bij je past

Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?

Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?
Geef jij onze cliënten de regie over hun leven terug?

Privacy Statement en Disclaimer

Privacy Statement

ZZG zorggroep gaat met zorg om met jouw recht op privacy. Om je sollicitatieaanvraag correct af te handelen, hebben we een aantal persoonsgegevens van je nodig. Die gegevens worden zorgvuldig beveiligd en verwerkt, in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wil je dat deze gegevens niet (meer) in ons relatiebestand worden opgenomen dan kun je dit bij ons melden door een e-mail te sturen naar info@werkenbijzzgzorggroep.nl.

Naast de door jou verstrekte gegevens verzamelt ZZG zorggroep ook automatisch gegenereerde informatie over je surfgedrag tijdens jouw gebruik van onze website. Deze informatie bestaat onder meer uit je IP-adres en de datum van het invullen van je persoonsgegevens.

Voor deze website maakt ZZG zorggroep gebruik van Google Analytics, een programma voor webanalyse dat wordt aangeboden door Google. Deze bezoekersgegevens (dit zijn nooit individuele gegevens) gebruiken we uitsluitend om onze site nog beter af te stemmen op de behoefte van de bezoeker.

 

Disclaimer

Je bezoekt de ‘werken bij’ website van ZZG zorggroep. De informatie op deze website wordt verzorgd en onderhouden door de afdeling Recruitment en valt onder het copyright van ZZG zorggroep.

ZZG zorggroep is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Zij kan echter niet garanderen dat de informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Er kunnen daarom aan de informatie op de pagina’s van deze website geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt ZZG zorggroep geen aansprakelijkheid voor (directe of indirecte) schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie op deze website.

Verwijzingen naar websites die niet door ZZG zorggroep worden onderhouden zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel ZZG zorggroep uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door ZZG zorggroep worden onderhouden wordt afgewezen.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website zoals teksten, foto’s of informatie in andere vorm, komen toe aan ZZG zorggroep.

Het is verboden de informatie op deze website te distribueren, te verveelvoudigen of aan derden te verstrekken zonder uitdrukkelijke toestemming van ZZG zorggroep.

© 2015 ZZG zorggroep - Alle rechten voorbehouden.
Nieuws & Events
14-11-2018
Hallo verzorgende 3IG/ Medewerker Maatschappelijke zorg 4! Kom kijken en ...
13-11-2018
De Weegbree, een ouderwets huis met een bijzondere en ...